Een hond vult je leven en je hart voorgoed. Ik snap als geen ander hoe graag je dan ook een blijvende herinnering van je trouwe viervoeter zou willen laten maken. (Ook katten zijn van harte welkom)

 

Je trouwe viervoeter op de gevoelige plaat vastleggen. Dat doe ik graag voor je! 

Met liefde en plezier neem ik alle tijd voor jou en je viervoeter. Geduld heb ik hiervoor gelukkig meer dan genoeg.

 

De liefdevolle band tussen mens en paard is zo prachtig en krachtig

 

Het is letterlijk en figuurlijk je grootste vriend en natuurlijk wil je dat graag laten zien. Laat dit daarom vastleggen voor een blijvende herinnering. 

Ben je nou meer van het harde werken met je paard dan is dit uiteraard geen probleem.

 

De enige tip die ik kan geven voor een shoot is " doe wat je normaal ook (graag) doet"

Of je nou pas papa & mama bent geworden, of je dit al jaren bent...

Een gezinnetje is altijd fijn. Dit kan mooi vastgelegd worden op verschillende manieren. Samen kijken we naar wat er bij jouw gezin past. Natuurlijk zijn ideeën ook altijd welkom. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan.

 

Heb jij al zin om er een feestje van te maken?

Zwanger zijn is iets magisch.

Of het nou de eerste keer is, of de 5de iedere zwangerschap is anders en uniek. Nu voelt het nog of het zo lang duurt. Uiteraard wordt u geduld op de proef gesteld. maar geloof me...Het gaat zo mega snel voorbij. Voordat je het weet is het 2 jaar geleden dat u met die mooie zwangere buik rondliep. 

Neem optijd contact met Jayli Design op. Zo kunnen we samen kijken en plannen wat bij u past. En hiermee bent u dan ook zeker van een plekje.

Ook is een combi mogelijk > COMBI-PRIJS !

Zwangerschap & Newborn shoot voor een actie prijsje.

een van de mooiste dagen/ de mooiste dag van je leven is bijna zover!

Hier wil je natuurlijk volop van genieten en dan ook het liefst zonder zorgen. Hierom hebben we voor de grootte dag een kennismakingsgesprekje. Die kan plaatsvinden bij mij in de studio of op verzoek bij jou thuis. 

Je geniet volop van je hobby en/of sport. Graag zou je hier mooie herinneringen aan over houden. Misschien voor jezelf, een vereniging of een wedstrijd dag, of sponsor. Een ding is zeker AKTIE FOTO'S ZIJN GEWELDIG! 

Tel: 0657280056

E-mail: jaylidesign@hotmail.com

KvK 77410874