Over mij

Welkom op mijn website! Eventjes kennis maken met die 25-jarige achter dit bedrijfje. Ik ben Eline van Veldhoven.

12 jaar geleden heb ik mijn eerste camera gekocht, en ben ik begonnen met fotograferen. Van kleins af aan ben ik al zeer creatief geweest. Daarom ben ik gaan studeren op het SintLucas. Hier volgde ik de opleiding Digital publishing, die ik inmiddels heb afgerond. Met dit diploma in mijn zak ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen. Maar buiten mijn eigen bedrijf werk ik ook nog in de horeca. Jaja... overal enthousiast voor zijn is af en toe druk maar wel heel leuk en echt wat voor mij! Dit enthousiasme gebruik ik dan ook tijdens de fotoshoots. Graag kijk ik samen met jullie naar wat er bij u past. Uiteraard neem ik ruim de tijd voor de shoots zodat iedereen op zijn/haar gemak kan wennen aan de camera. Zo staat iedereen zelfverzekerd en stralend op de foto.

En dat is waar het uiteindelijk om draait. Een mooie spontane foto om terug te kunnen kijken op een gezellige ervaring.

Maar wist u dat...

Jayli Design ook grafisch vormgeving voor u verzorgd. Ook dit doe ik met veel passie na mijn 3-jarige opleiding te hebben afgerond.

 

Samen met mijn vriend heb ik een husky van bijna 8 jaar oud. Vanaf februari 2023 ben ik ook moeder geworden van ons  zoontje. Dit schatje staat dan uiteraard ook vaak op de foto (zonder dat hij dit vervelend vind) Het belangrijkste vind ik dat ieder kind zich prettig voelt. Mocht uw kindje er dus de dag van de shoot geen zin in hebben....dan werk ik als volgt

We gaan gewoon samen op pad buiten en laten de kids lekker spelen en zichzelf zijn. Tja dan laat ik even het kind in mij naar boven komen en doe zo gek mogelijk mee! Mocht zelfs dit niet werken, dan probeer ik nog plagerig (EN NIET GEMEENT) de ouders een beetje voor de gek te houden....Wedden dat dit werkt hihi.. Mocht onverhoopt niks van dit alles werken, dan stop ik op dat moment de shoot. We plannen gewoon een andere dag opnieuw. Pushen in iets wat hij/zij niet fijn vind daar doe ik niet aan mee. Uiteraard krijgt u dan de mogelijkheid om te kijken of de kleine vriend er een andere dag meer zin in heeft. (het voordeel is dan ook dat hij/zij mij herkent)

Tel: 0657280056

E-mail: jaylidesign@hotmail.com e.photography-design@hotmail.com

KvK 77410874